Skill: Special Force 2

Skill: Special Force 2
Yapımcı: Dragonfly
Yayıncı: Gameforce
Tür: Mmofps
Konu: Aksiyon
Durum: Final
Dil: Türkçe
Fiyat: Ücretsiz
Platform: Pc
Gameforce firmasının mmofps tutkunlarına hitap eden yeni oyunu Skill: Special Force 2 ancak ücretli oyunlarda görebileceğiniz mükemmel grafik kalitesiyle online oyunlar alemine çok iddialı bir giriş yaptı. Unreal Engine 3 oyun motoru kullanılarak yapılan oyundaki grafikler bir online oyunda göremeyeceğiniz kadar kaliteli.
S.K.I.L.L: Special Force 2 Trailer İzle
Call of Duty tarzı bir içeriğe ve oynanışa sahip olan Skill, beta sürümünü 100 bin oyuncuyla tamamladıktan sonra aralarında Türkçe’nin de bulunduğu birçok dil seçeneğiyle oyunseverlerin kullanımına sunuldu ve şu an Asya kıtasının en çok oynanan oyunları arasında bulunuyor.
Oyundaki Modlar: Glass: Bu ilginç modda oyuncular rakiplerinin durduğu cam platformları kırarak düşürmeye çalışıyor. Bu modda sadece tabanca kullanılıyor.
Seizure: Rakiplerden biri merkezdeki bilgileri korumaya çalışırken karşı rakibin görevi merkeze sızıp bu bilgileri ele geçirmek ve kendi üssüne götürmek.
Blasting: Bir rakip belli noktalara bomba yerleştirmekle görevli, karşı rakipse bunu engellemek veya bombayı imha etmekle.
Team Deathmatch: İki rakip ölümüne mücadele ediyor. Süre bitiminde en çok öldüren taraf kazanır.
Single: Bu modda herkes kendi canı için savaşıyor. Kimi görürseniz ateş edin çünkü bu modda herkes düşmanınız.
Skill: Special Force 2 sadece grafikleriye değil ses efektleriyle de göz dolduruyor. 16 kişinin aynı anda karşı karşıya gelebildiği oyunda çatışma anlarında çıkan sesler insanı savaş atmosferine sokmaya yetiyor.
Skill: Special Force 2 grafik ve ses efektleri, hızlı temposu, daha önce görülmemiş oyun modları, çok çeşitli silah ve ekipmanları ile online fps oyunları sevenlerin gönlünde ayrı bir yer edineceğe benziyor.

Skill: Special Force 2 Sistem Gereksinimleri
İşlemci (CPU): Core2 Duo E6600
RAM: 2GB RAM
Ekran Kartı: Geforce 8600 GT
Hard Disk: 4GB

Diğer Yazılar

Yorumlarınızla Katkıda Bulunun

Hiç yorum yok

Yorum Gönder